ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "devojce"

    Секоја мајка која е бремена ја мачи прашањето, кој е полот на бебето кое го носам? Дознајте на кои знаци треба да обрнете внимание, бидејќи тие укажуват дека носите момче. 1. Позиција на стомакотПозицијата на сто акот јасно укажува на тоа

  Додека не постоеа ултразвучните прегледи, веројатно имаше смисла да ги слушаме искусните тетки, баби и останати “стручњаци” кои “непогрешливо” го одредуваа полот на бебето. Но, и денес иако постојат 1001 начин да се дознае дали бебето е момче или девојче,

  Секоја мајка која е бремена ја мачи прашањето, кој е полот на бебето кое го носам? Дознајте на кои знаци треба да обрнете внимание, бидејќи тие укажуват дека носите момче.