ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "doktor"

    За тоа што е ортодонција, како се третира, каков третман се практикува и многу важни информации за вашите дечиња зборуваме со Спец. Д-р Софија Груевска специјалист по ортодонција, Магистер по здравствен менаџмент  во Болоња, Италија и Стоматолог во ПЗУ,,Илумидент'' Скопје.   Babyshop.mk

    Ако се будите со пот на лицето, итно одете на лекар. Еве на кои болести укажува потењето! Зголеменото потење во текот на топлите денови или физичка работа е нормален процес, но доколку оваа ситуација се јавила дури и кога сте во мирување,