ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "higiena"

    Миењето на раце е најважната хигиенска навика што детето треба да ја стекне во животот. Многу болести се пренесуваат преку нечисти раце, затоашто малите деца неконтролирано ги ставаат прстите во устата.