ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "intelektualnisposobnosti"

    Интелектуални способности -возраст 19-24 месеци 19 месеци Користи средства во решавање на проблеми Носи предмети во меѓусебниот однос и делува од еден предмет на друг 24 месеци Совладува едноставни препреки Покажува 5 делови на телото Го издвојува предметот кој сте го кажале од купот по ваше Распознава идентичен облик и