ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "laparaskopija"

    Колкави се шансите за оплодување и што жените можат да направат за да ги искористат сите можности? Постојат три начини за оплодување со дијагноза ендометриозан а тоа се: -По природен пат, лапараскопска хируршка интервенција и вештачко оплодување. Оплодување по природен пат Студиите покажале дека