ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "ljubov"

    Необични имиња повеќе не се реткост на нашите простори и родителите се повеќе сакаат на своите деца да им подарат по некое несекојдневно име. Во продолжение ви предлагаме милозвучни имиња кои се однесуваат на најубавата емоција за кои луѓето се

    Трудниците тврдат дека бебето до година дена покажува љубов преку мајката, со која е природно да е најблиско и тоа на неколку начини: Го препознаваат мајчинскиот мирис За бебето нема ништо послатко од неговата мама, поготово додека цица, а тоа го покажува