ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "maz"

    Изборот на долен веш влијае на (не)плодноста кај мажите Одамна е познато дека високите температури негативно влијаат на производство на сперматозоиди, а сега истражувањара наведуваат и дека изборот на машкиот веш може да биде поврзан со неплодноста.Во споредна со мажите кои

    Најчести работи кои мажите ги прават кога присуствуваат во породилна сала   · Плачат · Поставуваат прашања за медицинските инструменти · Спијат · Излегуваат од сала за да купат нешто за јадење · Користат друштвени медии · Им сметаат на лекарите и медицинските сестри · Даваат совети на