ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "med"

  Едно истражување покажало дека секојдневната конзумација на лук го намалува бројот на настинки за 63%.Лукот и медот делуваат како неспоива комбинација, но овие две намирници претставуваат спој за зачувување на јак имунитет и здравје.Лукот е совршен податок со многу јадења,

  Кога бебето може да козумира мед? Воведувањето на цврста храна е важен чекор во развојот на бебето, но родителите мораат да бидат внимателни за намирниците кои им се даваат на бебињата, бидејќи иако се здрави, не се безбедни по здравје за

  Едно истражување покажало дека секојдневната конзумација на лук го намалува бројот на настинки за 63%.
  Лукот и медот делуваат како неспоива комбинација, но овие две намирници претставуваат спој за зачувување на јак имунитет и здравје.

  Рецепт за лижавче: Сладок “лек” против мачнини во текот на бременоста Пробајте со овој сладок “лек” да ги ублажите мачнините во текот на бременоста и да го смирите желудникот.Ѓумбирот е добро познат како намирница која ги ублажува мачнините, поради што се

  Едно истражување покажало дека секојдневната конзумација на лук го намалува бројот на настинки за 63%.Лукот и медот делуваат како неспоива комбинација, но овие две намирници претставуваат спој за зачувување на јак имунитет и здравје.Лукот е совршен податок со многу јадења,