ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "mocart"

    Заспијте ги вашите малечки со најубавите приспивни песни од големи мајстори. Споделуваме канал на youtube, каде може да одберете најразлична музика, која ќе ја сакате подеднакво исто како и вашето бебе. линк за канал на приспивни песни Наш предлог за денес:

    Класичната музика позитивно влијае врз развојот на децата   Истражување кое е спроведено на Универзитет во Лондон покажало дека децата кои во раното детство имале прилика да слушаат класична музика, подоцна во животот имаат развиена подобра социјална вештина, самодисциплина и концентрација. Сузан Халам,