ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "motorika"

    Развиена моторика кај бебиња од 0 до 3 месеци 0-1 месец Лежи на стомак и ја подигнува главата од подлогата 1-2 месеци Ја подигнува главата и рамењата од подлогата, ги отвара шаките  и прави симтерични движења на екстремитетите 2-3 месеци Лежи на стомак и се потпира на подлактиците. Го задржува предметот