ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "nedeli"

    Само 5 проценти од трудниците се породуваат во термин Породувањето најчесто започнува од 37 до 42 недела, а за тоа кога ќе се породите зависи телесната тежина и генетиката. Па така, постарите трудници, но и оние кои имаат вишок на килограми

    Порано трудниците староста на бременоста ја пресметуваа по месеци. На прашањето за староста на бременоста, можевте да чуете одговор: “Полни четири и влегов во петти месец” или “Во осми сум месец”.