ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "novorodence"

  Родителите често пати се прашуваат или стравуваат од родилната тежина на своето бебе. Дали е добро да е со што поголема родилната тежина или помала? Што тоа значи и од што зависи? За оваа тема ја имаме прекрасната докторката Специјалист педијатар

  Вирџинија Апгар била докторка која многу ќе ја паметат по градењето на темелите на неонатологијата. Таа била позната по откривањето на Апгар тестот кој служи за проценка на виталностите на новороденчето.Вирџинија исто така е една од иницијаторите за примена на

  Вкусот на мајчиното млеко Она што мајките кои што дојат ќе го внесат во храната, не може на детето да му создаде проблеми, но може да влијае на развојот на вкусот на детето. Голема е предрасудата дека бебињата патат од тоа