ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "percepcija"

    Перцептивни способности – возраст 4-6 месеци 3-4 месеци ·         Со поглед го прати кружното движење на предметите 4 месеци Ги приметува ситните предмети на столот 5 месеци Ја разгледува околината со вртење на главата го пронаоѓа звукот во просторијата 6 месеци Го привлекува вниманието на говорот околу него Во двете раце