ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "placenje"

    Доколку родителите би знаеле колку од своите нерви и детски солзи би заштедиле само на време да препознаеле што им кажува детето, би научиле уште пред раѓањето да ги читаат скриените пораки и сигнали. Ако е сито, суво и здраво,

    Децата кои се во состојба лажно да заплачат можат секојдневно успешно да комуницираат со личностите кои се грижат за нив, а лажниот плач исто така може да допринесе во нивната врска, тврдат јапонските научници.