ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "praktoichnamajka"

  Мамички, ајде излезете од секојдневието и направете нешто корисно и интересно. Потребно е: 15 парчиња памучни (бришачи) или тоалетна хартија која ќе ја исечете на пола, 2 шолји вода, 1-3 лажици масилиново масло (доколку имате сува кожа, ќе ставите повеќе масло, а

  Речиси секој од нас од патувањето сака да донесе магнети за фрижидер кој долго време ќе не потсетуваат на летувањето и патувањето. Меѓутоа, ако од летувањето донесете камчиња од плажа, која особено децата сакаат да ги собираат, со малку имагинација

  Речиси секој од нас од патувањето сака да донесе магнети за фрижидер кој долго време ќе не потсетуваат на летувањето и патувањето. Меѓутоа, ако од летувањето донесете камчиња од плажа, која особено децата сакаат да ги собираат, со малку имагинација