ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "promeni"

    На страната на Национален електронски регистар на прописи (ЕНЕР) може да се пронајде предлог Законот за заштита на децата.По разгледување на владина седница истиот треба да се даде на усвојување во Собрание.Ваквата промена се прави поради тоа што претходната мерка

    Улогата на татко внесува многубројни промени во животот, но малку е познато, дека е научно докажано дека татковството влијае и на фунционирање на организмот. Низ какви промени поминува посилниот пол?