ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "roditeli"

  Не бидете премногу загрижени ниту пак премногу рамнодушни во формирањето на нутритивните навики кај децата. Улогата на родителот е да понуди разноврсна храна, но вашето предшколско дете со своите четири години нормално и природно ќе се однесува на следниот начин:

  За почеток присетете се на вашето детство-колку играчки сте имале вие и дали сте имале се што ќе сте посакале? Сигурно изборот, и бројот на играчки бил многу помал, од тој што денешните деца го имаат, а децата денес имаат

  Вонтелесното оплодување -VTO подразбира стимулација на јајникот да произведе повеќе јајчени ќелии кои во одредени денови од циклусот, под контрола на ултразвук се вадат заедно со фоликуларната течност и ги оплодуваат во специјални услови (ин витро вертилизација), а потоа