ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "smrtnost"

    Според објавените информации на Светска Банка, смртноста на доенчиња од 2009 година до 2017 година бележи сериозен пораст. Дали конечно ќе се зголеми и тенденцијата на условите во здравството во Македонија, останува да видиме. Но, да не заборавиме дека и свесноста кај