ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "sterilitet"

  За здрави сперматозоиди, 10 намирници кои ја поттикнуваат плодноста кај мажите Исхрана е еден од најважните фактори за плодност кои можеме да го контролираме. Начинот на исхрана кај жената пред и после бременоста влијаат врз плодноста и бременоста. Исто така здравиот

  Лечење на стерилитет: 3 природни техники кои ќе ви помогнат да забремените Техниките го намалуваат стресот, напнатоста, а хормоните се доведуваат во рамнотежа. Акупунктура, хомеопатија и реики можат да го забрзаат процесот на лечење на стерилитет. Тим од стручни лица од Израел, Универзитет

  Викендот е започнат, а ние ви предлагаме да го погледнете филмот “PRIVATE LIFE”.Филмот ги претставува сите болки, страдања, психолошки моменти кои ги поминуваат партнерите во борбата да станат родители.Филмот треба да го погледнат сите, не само оние кои ја знаат

  Докажано е дека антиоксидантите помагаат во зајакнување на имунитетот, кој го намалува ризикот од кардиоваскуларни болести. Но дали нивната конзумација кај жените кои имаат проблеми со бременост е оправдана?Околу четвртина парови кои сакаат бебе, се смета да имаат проблем со

  Медицински тестови Утврдувањето за постоење на стерилитет кај брачните парови се прави со помош на различни испитувања и тестови. Испитувањата се однесуваат и на жената и на мажот. Бидејќи репродуктивниот систем кај човекот, сам по себе е многу комплициран, процесот за