ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "strii"

  Нема ништо поубаво од заоблен труднички стомак, меѓутоа тоа за идните мајки значи зголемена нега и хидратација на кожата, која секој ден се повеќе се растегнува. И додека некои жени имаат растеглива "благодарна" кожа, други жени не се со таа

  Намалете ја појавата од стрии во бременоста Една од честите појави во бременоста се стрии кои се појавуваат кај 90% трудници со мал број на среќнички кои ги немаат. Иако е делува дека е новзможно да се спречат поради различни фактори

  Нема ништо поубаво од заоблено трудничко стомаче, меѓутоа тоа за идните мајки значи поголема нега и хидрацијата на кожата, која секојдневно се повеќе се растега. И додека некои жени имаат растеглива и убава кожа, други пак ја немаат таа среќа.

  Секоја бремена  жена се соочува со истиот проблем и без разлика дали има вишок на килограми или пак не, се распрашува за начините на превенција од стрии. Погледнете го видеото кое ви го предлагаме, сигурни сме дека ќе го пронајдете вистинското

  Спречете го настанувањето на стрии по природен пат. Здравиот и убав изглед на кожата во текот но и после бременоста можете да имате со помош на намирници кои доколку ги конзумирате ќе би помогнат во тоа.За жал, губењето на стрии од

  Нема ништо поубаво од заоблено трудничко стомаче, меѓутоа тоа за идните мајки значи поголема нега и хидрацијата на кожата, која секојдневно се повеќе се растега. И додека некои жени имаат растеглива и убава кожа, други пак ја немаат таа среќа.

  Секоја бремена  жена се соочува со истиот проблем и без разлика дали има вишок на килограми или пак не, се распрашува за начините на превенција од стрии.

  Погледнете го видеото кое ви го предлагаме, сигурни сме дека ќе го пронајдете вистинското