ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "test"

  Што претставува NIFTY тест и кои се неговите предности? NIFTY (Non-Invasive Fetal TrisomY) е безбеден, едноставен, неинвазивен, пренатален тест (NIPT), за детекција на хромозомски амбнормалности на плодот од 10 седмица од бременоста.Употребата на најнапредната техника на масивно паралелна секвенција на целиот

  6 работи кои би требали да ги знаете кога користите тест за бременост, дома.

  Жените најчесто не веруваат на тестовите за бременост кои ги прават дома и најчесто праверката не завршува на првиот тест. Дознајте во кои ситуации би требало да

  Аларм за одење на гинекологВо кои ситуации е неопходен и како изгледа гинеколошкиот преглед? Гинеколошкиот преглед може да биде стандарден, односно преглед кој треба да се прави еднаш годишно, а тој подразбира систематски преглед во кои спаѓаат: PAP тест, колпоскопија, микробиологија и

  Ви предлагаме интересен тест кој ќе ви помогне да откриете дали сте спремни за првото бебе. Ако успешно го завршите своите задатки, спремни сте да станете родители. Среќно!1. Останете во својот дом во текот на ноќта, без разлика на привлечните

  Во исчекување сте на резултатот за бременост? Периодот на исчекување на резултат од тестот за бременост е многу возбудлив но и стресен за сите идни мајки кои посакуваат бебе. Потајно во себе се надевате дека баш овој пат ќе видите дека

  Се сомневате дека сте бремени и треба да направите тест за бременост, но не знаете како? Погледнете го видеото во продолжение и на правете го тестот на едноставен и брз начин. Со среќа!

  Медицински тестови Утврдувањето за постоење на стерилитет кај брачните парови се прави со помош на различни испитувања и тестови. Испитувањата се однесуваат и на жената и на мажот. Бидејќи репродуктивниот систем кај човекот, сам по себе е многу комплициран, процесот за

  Дали скапото значи и подобро? 6 работи кои би требали да ги знаете кога користите тест за бременост, дома. Жените најчесто не веруваат на тестовите за бременост кои ги прават дома и најчесто праверката не завршува на првиот тест. Дознајте во кои