ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "tezhina"

  Зошто трудниците не смеам да подигнуваат и носат ништо тешко?

  Освен што е многу тешко, посебно кога стомакот почнува да расте, постојат и неколку важни причини кои откриваат зошто подигнувањето на тешки предмети во бременоста може да

  Зошто трудниците не смеам да подигнуваат и носат ништо тешко? Освен што е многу тешко, посебно кога стомакот почнува да расте, постојат и неколку важни причини кои откриваат зошто подигнувањето на тешки предмети во бременоста може да биде опасно. Во бременоста