ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "trudna"

    Трудна сум, што сега? Бременоста е една од најдобрите нешта кои можат да ви се случат во животот бидејќи во телото се развива нов живот. Самото спојување на јајцеклетките со спермата, веќе во трета недела одредува пол, боја на очи и

    Бременоста е една од најдобрите нешта кои можат да ви се случат во животот бидејќи во телото се развива нов живот. Самото спојување на јајцеклетките со спермата, веќе во трета недела одредува пол, боја на очи и коса и уште