ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "ucenje"

  Децата кои прават разлика помеѓу цртежите и пишаните зборови, и, иако не можат да читаат, можат да препознаат кога  зборот е погрешено изговорен,тогаш тие се подготвени за учење.

  Колку јазици знаеш, толку вредиш - и не е далеку од вистината затоа што денес со македонскиот е сосема нормално да совршено знаеш англиски, но ако покрај тој не зборуваш совршено најмалку уште еден (по можност повеќе) светски јазик тоа

  Колку пати сте се нашле во ситуација да не можете да го видите подот од детски играчки, а вашето дете не сака да ги расчисти ни по стотина молби и закани дека веќе никогаш нема да му купите нова.