ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "vezhbanje"

  Јогата значи единство. Таа води потекло од Индија и претставува учење за животот повеќе од 10.000 години. Таа е наајстариот систем на светот за личен развој и соединување, баланцирање на телото, умот и духот.Јогата опфаќа физички вежби, вежби за дишење,

  Јогата значи единство. Таа води потекло од Индија и претставува учење за животот повеќе од 10.000 години. Таа е наајстариот систем на светот за личен развој и соединување, баланцирање на телото, умот и духот

  Времето поминато со вашите бебиња, да стане забава а вие, освен што ќе дадете добар пример на вашите малечки, ќе ја вратите линијата од претходно. Споделуваме неколку вежби кои ќе можете да ги правите со вашето бебе.

  Времето поминато со вашите бебиња, да стане забава а вие, освен што ќе дадете добар пример на вашите малечки, ќе ја вратите линијата од претходно.

  Споделуваме неколку вежби кои ќе можете да ги правите со вашето бебе.