ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "vitamin"

    Витамин К и новороденчињата Сите бебиња се раѓаат со околу 30 до 60 проценти помалку витамин К од возрасните, што се смета за дефицит. Причина за низок витамин К кај новороденчиња има неколку: - Витаминот К тешко проаѓа низ постелицата - Периодот непосредно по