ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "vontelesnooploduvanje"

    Вонтелесното оплодување -VTO подразбира стимулација на јајникот да произведе повеќе јајчени ќелии кои во одредени денови од циклусот, под контрола на ултразвук се вадат заедно со фоликуларната течност и ги оплодуваат во специјални услови (ин витро вертилизација), а потоа

    Што треба да знаете за вонтелесното оплодување. Вонтелесното оплодување -VTO подразбира стимулација на јајникот да произведе повеќе јајчени ќелии кои во одредени денови од циклусот, под контрола на ултразвук се вадат заедно со фоликуларната течност и ги оплодуваат во специјални услови