ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "vozrast"

    Децата кои прават разлика помеѓу цртежите и пишаните зборови, и, иако не можат да читаат, можат да препознаат кога  зборот е погрешено изговорен,тогаш тие се подготвени за учење.

    Колку јазици знаеш, толку вредиш - и не е далеку од вистината затоа што денес со македонскиот е сосема нормално да совршено знаеш англиски, но ако покрај тој не зборуваш совршено најмалку уште еден (по можност повеќе) светски јазик тоа