ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "vreme"

  Временската прогноза за месец ноември сосема не изненади (за сега)– изгледа дека не чека пролет во текот на есента. Еве неколку тактики за здрав и успешен ноември. 1. Заменете го кафето со чајот2. Запишете се на курс за јазик3. Почнете да

  За одвикнување од пелени, детето треба да достигне одредена зрелост која е потребна при процесот на развој на мочниот меур и дебелото црево. Се разбира, децата се разликуваат во сè, дури и по ова прашање. Статистичките податоци велат дека децата

  Поимот за време е многу потешка задача отколку да се совлада значењето на просторот. Меѓутоа, времето и просторот меѓусебно се поврзани, бидејќи сите предмети постојат и во просторот и во времето.