ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

    • Нема производи во кошничката.
    a
      >  Posts tagged "zdravmozok"

    Нашите прехрамбени навики диктираат како ќе се чувствуваме и како нашиот мозок ќе работи. Доколку изедеме три крофни за доручек, ќе се чувствуваме многу уморно и поспано. Но, доколку изедете шумско овошје, житарици и ореви на пример, ќе се чувствуваме

    Нашите прехрамбени навики диктираат како ќе се чувствуваме и како нашиот мозок ќе работи. Доколку изедеме три крофни за доручек, ќе се чувствуваме многу уморно и поспано. Но, доколку изедете шумско овошје, житарици и ореви на пример, ќе се чувствуваме