ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "zoltica"

  Жолтицата често се појавува кај само што родени бебиња, а почесто се јавува кај деца кои се дојат, но исто така трае подолго отколку кај деца кои се хранат со адаптирана формула. Високото ниво на билирубин кај бебето доведува до

  Жолтицата често се појавува кај само што родени бебиња, а почесто се јавува кај деца кои се дојат, но исто така трае подолго отколку кај деца кои се хранат со адаптирана формула. Високото ниво на билирубин кај бебето доведува до

  Повеќето од децата се раѓаат со повеќе црвени крвни зрнца кои се разградуваат и се елиминираат од телото во текот на првите неколку недели на животот.