ЕЛЕКТРОНСКИ ИНФОРМАТОР

Претплати се на нашиот електронски информатор и добивај информации за промоции и нови производи!

  • Нема производи во кошничката.
  a
    >  Posts tagged "игра"

  Играта како медиум за растење на децата Пишува Мр – Татјана Гогоска Четири фактори влијаат во развојот на детето од неговата втора година до 11-тата, кога најексплозивно се развиваат сите емоции и се става основа за развој на емоционалната интелегенција.Првиот фактор е

  Децата најбрзо учат додека си играат, па дури и математиката презентирана на овој начин, преку интересни игри, може да стане омилена, само треба и така да ја претставите на децата уште од мали. Ви презентираме 10 начини на кои може

  Сигурни сме дека сакате само најдобро за вашето дете и дека немате намера децата да ги пуштите да цртаат со обични темперни бои или бои кои можат да бидат опасни за здравјето ако дојдат во контакт со очите или устата,

  По „Синиот кит”, опасна игра поради која неколку стотици деца во светот извршија самоубиство, се појави уште една контроверзна онлајн игра – „Момо“, која се распространува преку апликацијата whatsup. Играта е наменета за најмладите корисници, а последица може да биде